Fenkelstraat 15 Oudenbosch

UW BIER SPECIAAL ZAAK VOOR
DE GEMEENTE HALDERBERGE EN OMGEVING

MET MEER DAN 500 BIEREN, VERSCHILLENDE ALCOHOLISCHE DRANKEN EN DELICATESSEN

Bier & Delicatessen de Fenkel

Welkom bij Bier & Delicatessen de Fenkel! Gevestigd in het schilderachtige Oudenbosch, zijn wij dé bier speciaalzaak met een uitgebreide selectie van meer dan 500 biersoorten. Maar dat is nog niet alles! Naast bier bieden we ook wijnen, mixdrankjes, shots en cocktails aan.

Onze passie voor fijnproeverijen strekt zich uit tot onze delicatessen, zoals verschillende kazen, droge worsten, assortiment Spaanse delicatessen, chips toast en dipsauzen.

Ons eigen gerstenat "Basiliek Bier”

Vanaf nu kunnen jullie genieten van een heerlijk nieuw bier genaamd "Basiliek Bier". Maar dit is niet zomaar een bier, want elke keer dat je een flesje Basiliek Bier koopt, gaat er 25 cent rechtstreeks naar het onderhoud van de prachtige Basiliek.

We hebben vijf heerlijke varianten voor jullie gecreëerd: Basiliek Blonde, Basiliek Grand Cru, Basiliek Triple, Basiliek Dubbel en Basiliek Quadrupel. Deze bieren zijn met veel liefde en zorg gebrouwen om jullie smaakpapillen te verwennen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het behoud van ons historische monument.

Dus waar wachten jullie nog op? Kom langs en probeer onze heerlijke Basiliek Bier! We zijn er ontzettend trots op en we hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wij.

Bekijk onze winkel

Krijg een goede indruk van onze winkel en ons assortiment.
Bekijk de video om inspiratie op te doen.

Bier & Delicatessen de Fenkel
Fenkelstraat 15
4731 JA Oudenbosch

06 21458263
info@bierendelicatessen.nl

Openingstijden:
Dinsdag 10:00–17:00
Woensdag 10:00–18:00
Donderdag 10:00–18:00
Vrijdag 10:00–18:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten