Fenkelstraat 15 Oudenbosch

Proeverijen

Bier en delicatessen proeverij

Ervaar de magie van bierproeverijen met Bier & Delicatessen de Fenkel! Wij bieden boeiende en smaakvolle proeverijen waarbij u kunt genieten van een scala aan verfijnde bieren. Ontdek de wereld van ambachtelijk gebrouwen bieren terwijl onze experts u begeleiden door een reis vol verrassende smaken en aroma's.

Of u nu een bierliefhebber bent die zijn kennis wil verdiepen of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring met vrienden of collega's, onze proeverijen bieden de ideale gelegenheid om uw smaakpapillen te verwennen. Laat ons u inspireren met verhalen over brouwerijen, het brouwproces en de geschiedenis van verschillende biersoorten, terwijl u geniet van zorgvuldig geselecteerde proefglazen.

Zin in een Proeverij?

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of verjaardag, vergadering of gewoon gezellig met vrienden, vriendinnen of familie. Wij passen de proeverij naar uw wensen aan. Laat ons u begeleiden bij het ontdekken van nieuwe smaken, het identificeren van subtiele nuances en het ervaren van bier op een geheel nieuwe manier. Kom bij ons langs en dompel uzelf onder in een wereld van bierproeverijen die uw zintuigen prikkelen en uw liefde voor bier doen groeien.

Bier & Delicatessen de Fenkel
Fenkelstraat 15
4731 JA Oudenbosch

06 21458263
info@bierendelicatessen.nl

Openingstijden:
Dinsdag 10:00–17:00
Woensdag 10:00–18:00
Donderdag 10:00–18:00
Vrijdag 10:00–18:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten